SEO en Analytics

Weet de doelgroep je site te vinden? Gebruiken bezoekers je site op de beoogde manier? Met analyse tools kunnen we deze vragen beantwoorden. En waar nodig verbeteren we je site daarna op basis van de cijfers.

Oplossingen

Google Analytics

We integreren Google Analytics in sites en applicaties om inzicht te krijgen in gebruik en conversie. Met Google Tag Manager kan dit inzicht worden vergroot, door aannames te testen, en daar weer op te reageren.

Matomo

Matomo is het open source alternatief voor Google Analytics. Het levert grotendeels dezelfde functionaliteit als Google Analytics, maar focust op de privacy van bezoekers (en heeft daarom onze voorkeur als je nog een keuze moet maken).

SEO

Search Engine Optimization (SEO) is de verzamelnaam voor alle strategiën die kunnen worden ingezet om de vindbaarheid van je site te vergroten.

Onze sites zitten netjes in elkaar en hebben daarom standaard een goede SEO-score. Bijvoorbeeld door het op de juiste manier gebruiken van HTML-tags en attributen, korte laadtijden, een eenduidige navigatie-structuur, goede weergave op mobiel en desktop en het toepassen van veiligheidsstandaarden. Maar verbeteren kan altijd natuurlijk. Wij adviseren en implementeren samen met jou eventuele verbeteringen.