technical perfection

Vacature backend (Python/Node.js) developer

Jij bent een backend (Python en/of Node.js) developer met gevoel voor design en UX. Je wordt enthousiast van schone, goed geteste backend code (PEP 20 is gaaf), heldere datamodellen, mooie REST API's (en GraphQL is natuurlijk ook gaaf), pijnloze deploys en een uitmuntende aansluiting op interactieve React frontends.

Bij voorkeur heb je ervaring met Django en PostgreSQL, maar als je gewoon heel leergierig bent en je je snel dingen eigen maakt, vinden wij dat misschien nog wel beter.

Wat we doen

Met een team van 12 developers maken we samen mooie en goed doordachte websites en webapplicaties. We werken aan leuke projecten voor verschillende klanten, vaak samen met ontwerpbureaus. We gebruiken open source frameworks en libraries, en ontwikkelen (mee) aan open source projecten.

Bij ons werken

Als developer bij Leukeleu werk je met andere developers aan uitdagende projecten voor verschillende opdrachtgevers. Hiervoor verzorgen wij de volledige stack: samen met onze hostingpartij leveren we met Puppet / Ansible ingerichte Linux servers en voorzien die van slimme backends met daarbovenop superinteractieve frontends.

Wij bieden je een fulltime functie met een goed salaris en goede voorwaarden (waaronder een heerlijke lunch, twee keer per maand een stoelmassage en een goede pensioenregeling). Je komt werken in een leuk team waarin we graag van elkaar leren. We gaan naar meetups en organiseren ze ook zelf. Voldoende ruimte dus om jezelf te ontwikkelen.

Functie-eisen

  • ervaring met Python en/of Node.js
  • overzicht over de hele stack
  • gevoel voor design en UX
  • een goed gevuld GitHub-profiel is een pré
  • open source-minded
  • leergierig, je volgt de laatste trends in webtechniek

Enthousiast geworden?

Stuur ons een mail (met je cv) en laat weten waarom je bij ons wilt werken.
Wil je meer informatie? Bel Dennis: 06 42 035 635.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stuur een mail

Ons kantoor