Frontend development

Onze sites en applicaties zitten niet alleen technisch goed in elkaar, we zorgen ook dat ze er mooi uit zien en fijn werken.

Oplossingen

Frameworks

Wij werken het liefst met Vue.js en React. Ook met veel andere frameworks kunnen we prima overweg, waarbij we graag de laatste trends volgen.

Responsive

Natuurlijk zijn onze applicaties responsive waar dat nodig is. Op telefoon, tablet of desktop: het ziet er mooi uit, en het werkt snel en goed.

Accessible

Net als de meeste van onze klanten vinden we het belangrijk dat onze oplossingen toegankelijk zijn voor iedereen. Daarom gebruiken we zo veel mogelijk de WAI-ARIA en WCAG standaarden.

UX / Design

We werken graag samen met UX-ers, designers en copywriters uit jullie of ons eigen netwerk. Onze focus ligt dan op de technische realisatie, waarbij we de sterke punten van alle disciplines integreren.

Infographics

Als het echt mooi en verhelderend moet zijn, wil je meer dan staaf- en taartdiagrammen. Samen met infographic-designers zorgen we dat informatie tot leven komt. Bijvoorbeeld in dynamisch gegenereerde vectordiagrammen, waar je zelf naar wens mee kunt 'spelen'.